Gastroeiers zijn welkom bij roeivereniging De Meije

cimg4b2e33d5394823e8b0b7b1eb70e976d3

Gastroeien

Welkom bij Nieuwkoopse Roeivereniging De Meije. Gastroeiers kunnen langs meerdere routes het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen verkennen. Maak het aangenaam met een lunch in een van de horeca gelegenheden aan het water. Natuurlijk kan men eigen lunch en drankjes meenemen.

Als je interesse hebt, vul dan het aanmeldingsformulier en het gebruikersformulier in. Graag sturen naar onze coördinator gastroeien Arie van Reeuwijk (arievanreeuwijk.3535@gmail.com.)

Aanmeldingsformulier


Voor het gebruik van onze boten is een Gebruikersovereenkomst nodig, zie hieronder. Graag deze invullen en overhandigen aan ons 'ontvangstcomité'.

Gebruikersovereenkomst

Wij zijn een kleine vereniging en onze vloot is beperkt beschikbaar. Daarom graag rekening houden met het volgende:

  • Maximaal 10 roei(st)ers
  • De boten zijn in het weekend vanaf 12 uur beschikbaar. Op doordeweekse dagen bekijken we per aanvraag of eerder vertrek mogelijk is.
  • Bij slechte weesomstandigheden (bv windkracht 4 of meer, veel regen) kan de coordinator gastroeien de tocht afgelasten.

Bijdrage 7,50 euro per persoon inclusief koffie en thee. Gaarne vooraf overmaken op de bankrekening van NRV De Meije NL47 RABO 0346 4038 63 o.v.v. naam vereniging.

Wij wensen jullie veel plezier met de voorbereidingen en natuurlijk een geweldige roei-ervaring op de Nieuwkoopse Plassen.

Vaarroutes Nieuwkoopse Plassen

Uitgebreide informatie over ons plassengebied, vaarroutes, horeca, enz. vindt u hier onder. Klik op de download knop om de route te downloaden, of op het schermpje om de route op uw computer/iPad enz. te zien.
Op onze pagina Vereniging kunt u ook de roeiroutekaart raadplegen.

Onze Plassen - Algemene Informatie
Route: Noorden en Woerdense Verlaat +/- 17 km
Route: Zwammerdam en de Meije - +/-10 km
cimg4ce85161091fe4d982e70ef5ba0d1ccc

klik op de afbeelding voor een vergroting

De loods

De botenloods is gelegen aan het Meijepad, een fiets- en wandelpad door het Nieuwkoopse Plassengebied. Het pad begint aan de Zuideinde in Nieuwkoop tegenover nr. 89. De botenloods is +/- 300 meter vanaf het begin van het fiets- en wandelpad Meijepad.
Komt u met de auto, dan kunt u ook parkeren op het parkeerterrein tegenover Zuideinde 44c (afslag Meijepark). Vandaar is het ca. 200 m. lopen naar de loods.